Sluiting Fysiotherapie Beetsterzwaag

Beste allemaal,

Met heel veel spijt informeren wij u over de aankomende sluiting van Fysiotherapie Beetsterzwaag per 1 augustus. Het was voor ons een moeilijke beslissing, maar wij hebben dit besluit helaas door economische redenen moeten nemen.

We willen benadrukken hoezeer we de jaren van vertrouwen en samenwerking hebben gewaardeerd. U te kunnen helpen met uw klachten was altijd ons belangrijkste doel. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw welzijn en herstel.

Indien u vragen heeft of wanneer we u ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team in Beetsterzwaag staat tot 1 augustus nog voor u klaar.

Vanaf 1 augustus bent u van harte welkom op de praktijk in Gorredijk die gevestigd is aan de Stationsweg 24A. Het telefoonnummer is (0513) 462 862.

Met vriendelijke groet,

Namens team Fysiotherapie Beetsterzwaag

Jeroen Schadron

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk bieden wij de mogelijkheid om vanuit een aantal verschillende invalshoeken te werken aan een oplossing. Juist vanwege het unieke karakter van ieder mens en iedere klacht biedt hiernaast genoemde mogelijkheden betreffende een doelgerichte en effectieve aanpak.

Onze medewerkers zijn deskundig en door ieders specialisaties, kunnen wij instaan voor kwaliteit en doelmatigheid.

Onze behandelingen:

Long Fysiotherapie

Slaapstoornissen

Volgens het CBS heeft 10% van de Nederlandse bevolking een langere periode last van slapeloosheid. Een ander woord voor slapeloosheid is insomnie. Dit is een slaapstoornis waarbij men moeite heeft met in- of doorslapen of vroeg wakker worden. Dit kan uiteindelijk zo vervelend worden, waardoor het hinderlijk wordt in het dagelijks leven. Men kan zich overdag vermoeid voelen of depressieve gevoelens ontwikkelen. De oorzaak van de insomnie kan per persoon verschillen. Zo kan het ontstaan door bijvoorbeeld een bepaalde leefstijl, slaapgewoonte of door stress.

Wat is er aan te doen?

Met behulp van uw fysiotherapeut kunt u uw slaap op verschillende punten analyseren en eventueel aanpassen. Dit gaat aan de hand van praktische tips, coaching en begeleiding. Er wordt dan op verschillende aspecten ingespeeld. Hierbij kunt u denken aan cognitie, gedrag, biologie, stress en omgeving.

Het doel van de behandeling is dat uw energieniveau, stemming en concentratie weer omhoog gaat en u het slapen niet meer als een belemmering ziet.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2024 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek