Sluiting Fysiotherapie Beetsterzwaag

Beste allemaal,

Met heel veel spijt informeren wij u over de aankomende sluiting van Fysiotherapie Beetsterzwaag per 1 augustus. Het was voor ons een moeilijke beslissing, maar wij hebben dit besluit helaas door economische redenen moeten nemen.

We willen benadrukken hoezeer we de jaren van vertrouwen en samenwerking hebben gewaardeerd. U te kunnen helpen met uw klachten was altijd ons belangrijkste doel. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw welzijn en herstel.

Indien u vragen heeft of wanneer we u ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team in Beetsterzwaag staat tot 1 augustus nog voor u klaar.

Vanaf 1 augustus bent u van harte welkom op de praktijk in Gorredijk die gevestigd is aan de Stationsweg 24A. Het telefoonnummer is (0513) 462 862.

Met vriendelijke groet,

Namens team Fysiotherapie Beetsterzwaag

Jeroen Schadron

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Sportgroepen

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een aantal sportgroepen. In deze sportgroepen wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze sportgroepen:

Stoelfitness

Stoelfitness

Binnen de praktijk wordt stoelfit aangeboden voor mensen die graag willen bewegen maar laag belastbaar zijn. De les duurt 45 minuten en bestaat grotendeels uit oefeningen die op of met een stoel gedaan worden. De oefeningen zijn gericht op beweeglijkheid en kracht. Er wordt gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht, maar daarnaast ook van bijvoorbeeld gewichtjes en elastieken met weerstand. Verder worden er loop- en balansoefeningen gedaan. Er is ruimte voor de mensen die het willen om op de fitnessapparatuur aan de gang te gaan, zoals hometrainer, loopband en roeitrainer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

Woensdag:14:30 - 15:15

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2024 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek