Sluiting Fysiotherapie Beetsterzwaag

Beste allemaal,

Met heel veel spijt informeren wij u over de aankomende sluiting van Fysiotherapie Beetsterzwaag per 1 augustus. Het was voor ons een moeilijke beslissing, maar wij hebben dit besluit helaas door economische redenen moeten nemen.

We willen benadrukken hoezeer we de jaren van vertrouwen en samenwerking hebben gewaardeerd. U te kunnen helpen met uw klachten was altijd ons belangrijkste doel. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw welzijn en herstel.

Indien u vragen heeft of wanneer we u ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team in Beetsterzwaag staat tot 1 augustus nog voor u klaar.

Vanaf 1 augustus bent u van harte welkom op de praktijk in Gorredijk die gevestigd is aan de Stationsweg 24A. Het telefoonnummer is (0513) 462 862.

Met vriendelijke groet,

Namens team Fysiotherapie Beetsterzwaag

Jeroen Schadron

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Sportgroepen

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een aantal sportgroepen. In deze sportgroepen wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze sportgroepen:

Hydrotherapie

Hydrotherapie

Indien u last heeft van pijnlijke gewrichten of moeite heet met lopen, kunt u eventueel gebruik maken van hydrotherapie.

Hydrotherapie is bewegen in het water. Onze praktijk maakt gebruik van het zwembad van Revalidatie Friesland. Hier worden de lessen gegeven. Doordat het aangenaam warm water is, is het voor mensen met pijnlijke gewrichten minder pijnlijk om te bewegen. Er wordt in kleine groepjes oefeningen gedaan in het water. Vaak worden deze oefeningen gecombineerd met het heen en weer lopen door het water. Een les duurt een half uur en er wordt af en toe gebruik gemaakt van oefenmateriaal.

Indien u gebruik wilt maken van de hydrotherapie of vragen heeft, kunt u contact opnemen met de praktijk.

Dagelijks:12:00 - 13:00

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2024 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek