Sluiting Fysiotherapie Beetsterzwaag

Beste allemaal,

Met heel veel spijt informeren wij u over de aankomende sluiting van Fysiotherapie Beetsterzwaag per 1 augustus. Het was voor ons een moeilijke beslissing, maar wij hebben dit besluit helaas door economische redenen moeten nemen.

We willen benadrukken hoezeer we de jaren van vertrouwen en samenwerking hebben gewaardeerd. U te kunnen helpen met uw klachten was altijd ons belangrijkste doel. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw welzijn en herstel.

Indien u vragen heeft of wanneer we u ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team in Beetsterzwaag staat tot 1 augustus nog voor u klaar.

Vanaf 1 augustus bent u van harte welkom op de praktijk in Gorredijk die gevestigd is aan de Stationsweg 24A. Het telefoonnummer is (0513) 462 862.

Met vriendelijke groet,

Namens team Fysiotherapie Beetsterzwaag

Jeroen Schadron

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Sportgroepen

Fysiotherapie Beetsterzwaag beschikt naast de fysiotherpie praktijk ook over een aantal sportgroepen. In deze sportgroepen wordt een gevarieerd programma voor beweging aangeboden.

Onze sportgroepen:

Pilates

Pilates

Pilates, is een training voor het hele lichaam of zoals dat mooi heet: voor Body & Mind. Geen futuristische computer gestuurde fitnessapparatuur maar gewoon oefeningen op een matje. Deze trainingsmethode uit het begin van de vorige eeuw is de afgelopen 10 jaar in de VS uitgegroeid tot een enorme hype. Inmiddels trainen in Nederland, ook al veel vrouwen en mannen met deze methode.

De vraag rijst natuurlijk meteen: wat heeft deze trainingsmethode het fitnesscentrum te bieden. Is het niet al weer dezelfde oefeningen in een nieuw jasje? Het antwoord is nee.

Je zult zien en ervaren dat Pilates een nieuwe trainingsvorm is. Het is als het ware “ Back to Basic “. Terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen.

Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Pilates is, zoals de grondlegger het noemde: De kunst van de spierbeheersing'.

Lessen

Maandag:9:30 - 10:30
Maandag:19:30 - 20:30
Donderdag:8:30 - 9:30
Vrijdag:9:30 - 10:30

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2024 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek