Sluiting Fysiotherapie Beetsterzwaag

Beste allemaal,

Met heel veel spijt informeren wij u over de aankomende sluiting van Fysiotherapie Beetsterzwaag per 1 augustus. Het was voor ons een moeilijke beslissing, maar wij hebben dit besluit helaas door economische redenen moeten nemen.

We willen benadrukken hoezeer we de jaren van vertrouwen en samenwerking hebben gewaardeerd. U te kunnen helpen met uw klachten was altijd ons belangrijkste doel. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw welzijn en herstel.

Indien u vragen heeft of wanneer we u ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team in Beetsterzwaag staat tot 1 augustus nog voor u klaar.

Vanaf 1 augustus bent u van harte welkom op de praktijk in Gorredijk die gevestigd is aan de Stationsweg 24A. Het telefoonnummer is (0513) 462 862.

Met vriendelijke groet,

Namens team Fysiotherapie Beetsterzwaag

Jeroen Schadron

Natuurlijk! Fysiotherapie Beetsterzwaag.

Afspraak maken? Bel gerust

0512 - 382 383 Maak afspraak

Over ons

Fysiotherapie Beetsterzwaag is een praktijk waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Wij leveren preventieve en curatieve zorg, maatwerk is hierbij het speerpunt. Centraal staat onze persoonlijke begeleiding, wij verwachten hierbij een actieve rol van de patiënt.

Wij willen door kennis, samenwerking en doelgerichte behandelmethoden werken aan een onderscheidende kwaliteit van zorgverlening.

Meer informatie:

Huisregels

Afspraken

U kunt bij voorkeur telefonisch een afspraak maken, tussen 8:00 uur en 11:00 uur via ons telefoonnummer: 0512 - 382 383.

Als we druk bezig zijn, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. Bij aanmelding kunt u desgewenst uw voorkeur voor één van de fysiotherapeuten kenbaar maken. Wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Zijn er wachtlijsten?

We streven ernaar om binnen twee dagen een afspraak met u te maken. Bij spoed weet uw huisarts ons te vinden om te vragen of de afspraak nog dezelfde dag kan.

Benodigdheden

  • Uw meest recente ziekenfondspasje.
  • Als u bent verwezen door een huisarts of specialist, de verwijzing.
  • Het zou plezierig zijn als u een handdoek of badlaken meeneemt.

Een afspraak afzeggen

U kunt tot 24 uur voorafgaande aan een gemaakte afspraak deze verzetten of afzeggen. Buiten kantooruren kunt u uw bericht van verhindering inspreken op onze telefoonbeantwoorder.

Afspraak maken

Wij staan garant voor:

© 2024 Fysiotherapie Beetsterzwaag

Website door: Proniek